Tokens?

TITLE; HAI NUNUL MONROE
Wednesday, February 25, 2015 | 5:23 PM | 0 comments
Finally i'm back ! Okay kali ni aku kembali sebab aku nak catat ape aku makan dan ape yang aku buat sepanjang proses nak turunkan berat badan. Wei mane tahan asyik gemok je. Makin menjadi jadi kegemokan.So, everyday aku akan update ape yang aku buat dan apa yang aku makan. Kite sama sama tengok la ape perubahan akan datang. Starting with 80 kilograms. 



Gambar sekadar hiasan

Kalau tengok gambar muka saje orang takkan expect yang aku ni gemok atau mempunyai berat seperti yang aku cakap tadi. Lemak tak sampai muka agaknya. Lepas ni aku share gambar sebab sekarang kat office kan nayaa pulak bukak facebook kihkih. Dah macam macam produk kot aku try, Jamu Langsing laa, Slimming Herbal, D'trim,D'herbs. satu pun tak jalan. Takdela makan macam monster pun. Nasi sekali je sehari, air manis seminggu boleh kire berapa kali, coffee tea whatsoever semua tak minum. Aku rase satu je solusi untuk masalah aku ni. YESSS ! bersenam. Penat sebenarnya fikir nak kurus ni. Orang sekeliling dah naik muak dengar "okay tunggu aku kurus". Aku pun penat :(. Okay okay malam karang i shared new photo.


Old things