Tokens?

TITLE; good news:)
Thursday, March 28, 2013 | 8:31 PM | 0 comments
Assalamualaikum.

Hai uollss . hissh lame gile tak update blog nie sejak dua menjak broadband tak bole pakai susah . Takkan nak update pakai fon kot, phone kite tak berape nak canggih sangat. hewhew. Actually ade good news ni nak sharing dengan korang2 semua. Nak tahu ? Hmmmm dalam sebulan ni kan i've loss 5kg. Alhamdulillah lah and semua orang nampak perubahan yang jadik. Haaaa tengok ni tengok ni 



Tak sabar pulak rase nak pakai balik baju lame lame . tapi masih dalam nak menghilangkan dalam 13kg lagi. Wish me luck guys :) Yes ! It's may take a long long time but i will try no matter how. Tak pernah pernah aku setekad nie. Kalau dulu makan sikit? memang tak cukup laaaa. Kalau sekarang, satu pinggan pun kadang2 tak habes. hehehehe. excellent kan? ok la uolss nak amek gamba model i pulak. nty nak update for my shop :) 


XoXo,
Aini Nabila 



Old things | New things