Tokens?

TITLE; Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
Monday, April 2, 2012 | 9:36 PM | 0 comments
 
Hari nie aq baru je dapat jemputan dari cik ayumi dan beliau telah meng'tag' aq kat satu contest "cantik bertudung" dari Farina Hunny. jom la kite terjah2.mane tahu kan,rezeki untuk mreke yg chantek2 =)

 
my first GA :) mind to join it ? 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 -atau maybe dipanjangkan-
 
okay ni gamba saye.,xdela lawa tapi semua wanita chantek kalo bertudung .bukan ?
 
 errr lagi satu..jap2..


 haaaaa.. cik aini nabila rase nie okay kot..huhuh..wanita byse jeeeee..
saye sukehaty rase nak tag...
adila faezza
dila azie
fitri zainal
 
p/s: mereka chantek bertudung =)
 
 



Old things | New things